Satsa på smart energi och maximera ekonomin med skatteexpertis

Är ditt företag på väg att göra satsningar i smarta, miljövänliga energilösningar? Allt fler ser över hur man kan bli mer miljövänlig och hur man kan sänka sina kostnader. Båda sakerna kan utföras smidigt, och det kan göras ännu bättre med hjälp av kunniga skatteexperter som förstår hur du kan agera i dessa frågor.

Skatteexperter inom energi och gröna näringar

Det finns mycket att lära inom miljövänlighet, och det varierar kraftigt hur olika energilösningar beskattas och hur man kan utföra sina ekonomiska lösningar. Man kan tjäna en hel del på att anlita en skatteexpert för att diskutera de olika frågorna. Det finns flera företag och juristbyråer som satsar på ny teknik, framförallt inom energi, där man gärna deltar som en rådgivande part. Så vem ska man välja som rådgivare?

Välj en innovativ skatteexpert!

Magnussons Skatteexpeter är en innovativ advokatbyrå inom skatterätt – man håller sig uppdaterad på alla skattesatser inom bland annat miljöteknik. Dessutom är man rik på idéer och lösningar, vilket gynnar företaget. Det finns också lång erfarenhet och en förmåga att skapa ytterligare värden ur varje tjänst som man erbjuder sina kunder. Det är just dessa innovativa skatteexperter som kan “tjäna” pengar till ditt företag. Alltför många mindre företag har inte full kontroll på hur de kan maximera sina pengar genom en smart planering av skatterna.

Frigör pengar med hjälp av Magnussons Skatteexperter

Välj “rätt” advokatbyrå skatterätt – detta skapar trygghet och du behöver inte hålla reda på alla förändringar som sker på skatteområdet när regelverket uppdateras. Det är trots allt ett ganska komplext område att hålla reda på, men det är viktigt att frigöra så mycket kapital du kan till verksamhetens tillväxt. Att pressa gränsen är viktigt.

Magnussons Skatteexperter följer gärna sina kunder över tid, vilket gör att de förstår kunden och kan ge de bästa och mest ekonomiskt fördelaktiga råden. Man arbetar både med lokala, nationella och internationella företag och behärskar samtliga områden som har med skattefrågan att göra. Magnussons har ett gott rykte internationellt och rankas mycket högt.

Skattereduktion för grön teknik

Som företag kan du erbjuda dina kunder skattereduktion för grön teknik sedan 1 januari 2021. Det handlar om installationer av exempelvis solcellssystem eller system för lagring av egenproducerad energi, eller kanske en laddningsstation för elbil. Precis på samma sätt som ROT och RUT-avdragen ska det vara ägaren till ett småhus eller lägenhet som kan erhålla reduktionen. För dig som företagare innebär det att du presenterar en ännu attraktivare tjänst.

På samma sätt kan du effektivisera ditt eget företag genom att löpande uppdatera dig på den mest lönsamma energiåtgärden och de kostnader som ständigt varierar. Magnussons Skatteexperter kan följa utvecklingen samt se över hantering av datasäkerhet och kommersiella avtalsrättigheter – med Magnussons behöver du bara en enda byrå.