Investera i energieffektiva lösningar i företaget

Energi och miljö går hand i hand med att spara pengar. Ett smart sätt att spara pengar i ditt företag är att investera i energieffektiva lösningar. Även om det vid första anblick inte verkar leda till stora besparingar direkt, så kommer en ökad energieffektivitet att spara mycket pengar på dina energikostnader över tid. Att minska dina kostnader gör att du får mer pengar över till att expandera, utöka personalen och utveckla nya produkter. Det bästa av allt är att energieffektiva lösningar är en framtidssäker investering på grund av klimatförändringarna.

Hitta finansiering genom Krea

Det snabbaste och enklaste sättet att hitta företagsfinansiering för att investera i energieffektiva lösningar är genom Krea. Krea är specialister på företagsfinansiering och erbjuder marknadens bästa villkor på företagslån. Krea har en tjänst där du på några minuter fyller i grundläggande uppgifter och ansöker om företagslån. Så tveka inte, klicka in på krea.se för att komma igång med din ansökan! Redan efter en till två dagar kommer förslagen att börja rulla in.

Tre anledningar till varför du bör välja Krea är:

  • Erbjuder de bästa villkoren. Genom att vara så effektiva att Krea konkurrensutsätter banker och långivare kan de erbjuda fantastiska villkor.
  • Har de nöjdaste kunderna. Krea har lång erfarenhet av att hjälpa massor av kunder och har hjälpt över 10 000 företag, vilka blivit otroligt nöjda enligt den oberoende konsumentsajten Trustpilot.
  • Är tidseffektiva. Kreas enkla tjänst kan du hantera snabbt och enkelt online utan att behöva hjälp.

3 fördelar med att investera i energieffektiva lösningar

Den ökade medvetenheten om klimatförändringarna gör att allt fler kunder väljer att handla från gröna företag, det vill säga företag som visar att de gör aktiva insatser som är bra för miljön. Studier bekräftar att majoriteten av människorna är beredda att betala mer för produkter som är tillverkade enligt hållbara metoder. Av denna anledning är det bra att inte bara investera i energieffektiva lösningar, utan att också visa vilka insatser du gör för dina kunder och göra dem medvetna om det.

Tre av de främsta fördelarna med att investera i energieffektiva lösningar är:

1. Sprider ett gott rykte – Gröna företag som investerar i energieffektiva och miljövänliga lösningar blir allt mer populära. När det ryktet sprider sig om dina insatser kommer du därför med högsta sannolikhet att utöka din kundkrets.

2. Ökar motivationen hos de anställda – Även anställda och affärspartners blir motiverade av att arbeta för gröna företag. Det gör arbetet mer meningsfullt och kan inspirera till att vilja anstränga sig extra.

3. Ger status – Numera har det nästintill blivit en statussymbol att äga gröna och hållbara produkter. Att investera i energieffektiva lösningar kan därför vara ett sätt att locka nya kunder som letar efter status.